DI(L) lengteaanslag (stootkracht gebufferde zaagaanslag)

520,00550,00 ex. BTW

Wissen
Artikelnummer: 350000 Categorieën: ,

DI(L) aanslag (Digitale aanslag )         

Dit digitale lengtemeetsysteem van Posi-flex bestaat uit een stootkracht gebufferde aanslag en vind zijn toepassing vooral in de kunststof en metaalindustrie.

Deze lengteaanslag is niet opklapbaar voor doorvoer van langere materialen en heeft een afleesnauwkeurigheid van +/- 0,1 mm.

De DI(L) aanslag wordt gemonteerd op een aluminium geleideprofiel dat voorzien is van een verzonken gleuf waarin een 13 mm breed zelfklevende meetband met uitlezing in mm wordt aangebracht. Dit doet dienst als snelle indicatie waar de aanslag geplaatst dient te worden om vervolgens de precisie afstelling te gebruiken van de digitale aflezing. Het bijbehorende digitale meetlint dient op lengte besteld te worden als een los artikel, evenals het geleideprofiel. Het aluminium geleideprofiel is geanodiseerd en kan rechtstreeks of door profielsteunen op een Posi-flex rollenbaan of op een bestaande rollenbaan gemonteerd worden.

Voor deze DI(L) meetaanslag is een verlengstuk type L-500 beschikbaar om het aanslagpunt voor het te bewerken product 500 mm te kunnen verplaatsen.

 

Andere suggesties…

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top