PE lengteaanslag ( t.b.v. product bewerking)

75,00 ex. BTW

Wissen
Artikelnummer: 340020 Categorieën: ,

PE aanslag                  

De PE lengteaanslag vind zijn toepassing vooral in de kunststof- en houtindustrie. De PE aanslag is voorzien van een kantelfunctie waardoor deze uitermate geschikt is voor bewerkingen van materialen zoals b.v. bij booropstellingen en gatensteekmachines en heeft een afleesnauwkeurigheid van +/- 0,5 mm. De aanslag kan voorzien worden van een afleesloep om de afleesnauwkeurigheid te vergroten.

De minimale afstand tussen twee aanslagen is 110 mm dit wordt toegepast bij meerdere bewerkingen die veelvuldig voorkomen.

Het benodigde aluminium geleideprofiel  waar deze aanslag op gemonteerd wordt is voorzien van een verzonken gleuf waarin het  13 mm brede zelfklevende meetlint met uitlezing in mm wordt aangebracht. Het aluminium profiel is geanodiseerd en kan rechtstreeks of door profielsteunen op een Posi-flex rollenbaan of op een bestaande rollenbaan gemonteerd worden of op een werkblad / boormachinetafel.

 

Andere suggesties…

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top