rollenbaan basis ( zonder ondersteuningspoten )

440,0011.195,00 ex. BTW

rollenbaan basis

breedte 300 / 400

kunststof of stalen rollen

zonder ondersteuningspoten !

Wissen
Artikelnummer: 170000 Categorieën: , ,

De basis rollenbaan van Posi-flex  kan boven een bestaand frame of werktafel gemonteerd worden en is dus niet voorzien van ondersteuningspoten. 

De Posi-flex rollenbaan is in iedere gewenste lengte mogelijk. De baandelen die bestaan uit delen van bijna 2 of 3 meter kunnen met behulp van koppelsets aan elkaar bevestigd worden.

De breedte van de rollenbaan is variabel en de baandelen worden op onderlinge afstand gehouden door koppelplaten van 300 of 400 mm breed.

De stalen of kunststof rollen hebben een diameter van 50 mm en zijn voorzien van een gelagerd binnenwerk. De rolbreedte bedragen 300 of 400  mm en kunnen door middel van de verende as geplaatst worden naar eigen inzicht over de lengte van de rollenbaan.

Voor montage van het geleidenprofiel op de achterligger van de rollenbaan zijn als optie montagesets leverbaar en zijn onderaan de pagina te selecteren voor het gewenste aantal lengtemeters van het benodigde geleidenprofiel.

( levering gedeeltelijk voorgemonteerd )

Andere suggesties…

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top