samenstelling VOL lengteaanslag / profiel / verlengstuk

407,00622,00 ex. BTW

Wissen
Artikelnummer: 280000 Categorieën: , ,

Totaal samenstelling van het geleidenprofiel incl. meetlint, VOL lengteaanslag  ( voor producten tot 190 mm breed onder een hoek te kunnen zagen bij bandzagen en overige afkortzagen) incl. verlengstuk L500.

Er dient een keuze gemaakt te worden voor een lengte ( alleen als rechtse uitvoering leverbaar )

productomschrijving;

Het geanodiseerde aluminium geleidenprofiel met de maten 43 x 63 mm is voorzien van een verzonken gleuf waarin het 13 mm brede zelfklevende stalen meetlint wordt aangebracht. Het profiel kan op een rollenbaan of werkblad gemonteerd worden met behulp van de meegeleverde M8 profielmoeren die willekeurig in de onderste sleuf kunnen worden geplaatst.

De VOL lengteaanslag is een stootkracht gebufferde aanslag en vind zijn toepassing vooral in metaalindustrie voor producten tot 190 mm breed onder een hoek te kunnen zagen / meten bij bandzagen en overige afkortzagen
De lengteaanslag is voorzien van een opklapfunctie waardoor deze uitermate geschikt is voor de doorvoer van materialen en heeft een afleesnauwkeurigheid van +/- 0,5mm. optioneel kan er gekozen worden voor een afleesloep waardoor de maataflezing nog duidelijker wordt.

Om korte producten te kunnen afkorten in de nabijheid van het zaagblad of zaaglint kan er gebruik gemaakt worden van het meegeleverde verlengstuk deze is exact 500 MM lang en snel en makkelijk te monteren op de lengteaanslag.

 

Andere suggesties…

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top