samenstelling DI lengteaanslag / profiel / verlengstuk

795,001.473,00 ex. BTW

Wissen
Artikelnummer: 2500000 Categorieën: , ,

Totaal samenstelling van het geleideprofiel incl. het analoge meetlint en digitaal meetlint, DI lengteaanslag en verlengstuk L500.

Er dient een keuze gemaakt te worden voor een lengte en richting.

productomschrijving;

Het geanodiseerde aluminium geleidenprofiel met de maten 43 x 63 mm is voorzien van een verzonken gleuf waarin het 13 mm brede zelfklevende stalen meetlint wordt aangebracht. Het profiel kan op een rollenbaan of werkblad gemonteerd worden met behulp van de meegeleverde M8 profielmoeren die willekeurig in de onderste sleuf kunnen worden geplaatst.

De DI lengteaanslag is een stootkracht gebufferde aanslag en vind zijn toepassing vooral in de kunststof- hout- en metaalindustrie. Deze lengteaanslag is niet opklapbaar voor doorvoer van langere materialen en heeft een afleesnauwkeurigheid van +/- 0,2 mm.

Om korte producten te kunnen afkorten in de nabijheid van het zaagblad of zaaglint kan er gebruik gemaakt worden van het meegeleverde verlengstuk, deze is exact 500 MM lang en makkelijk te monteren op de lengteaanslag.

De uitlezing is voorzien van 2x AA batterijen met een gemiddelde levensduur van 2 jaar.

Deze DI lengteaanslag is ook te verkrijgen met een lange aanslagplaat ( momenteel geen foto beschikbaar ) zoals gemonteerd bij het analoge aanslag type VOL en heeft dan de benaming DIL en is alleen in een rechtse uitvoering leverbaar.

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top